La cuisine hongroise /

Main Author: Gundel Károly (1883-1956)
Format: Book
Language: French
German
Published: [Budapest] : Corvina, 2011
Edition: 25. éd.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01023nam a2200313 i 4500
001 3290387
005 20110523124132.0
008 110523s2011 hu ar 00000dfre d
020 |a 978-963-13-5937-4 (kötött)  |c 1950,- Ft 
040 |a OSZK  |b hun  |c OSZK 
041 1 |a fre  |h ger 
080 |a 641.568 (439)(083.12) 
100 1 |a Gundel Károly  |d (1883-1956) 
240 1 0 |a Ungarische Kochrezepte  |l (francia) 
245 1 3 |a La cuisine hongroise /  |c Károly Gundel ; revue et remaniée par Ferenc Gundel et Imre Gundel 
250 |a 25. éd. 
260 |a [Budapest] :  |b Corvina,  |c 2011 
300 |a 101 p., [16] t. :  |b ill., színes ;  |c 19 cm 
500 |a Ford. Herman, Janine 
650 1 7 |a nemzeti étel  |2 oszk 
650 1 7 |a ételspecialitás  |2 oszk 
651 4 |a Magyarország 
655 7 |a szakácskönyv  |2 doktip 
700 1 |a Gundel Ferenc  |d (1917-1984)  |4 átd 
700 1 |a Gundel Imre  |d (1927-1993)  |4 átd 
700 1 |a Herman, Janine  |4 ford 
850 |a B1 
852 |a B1  |m B 233.791  |i 5526285 
852 |a B1  |m MB 233.791  |i 5526286